Magyar babzsák gyártó az örök garanciás termékek piacán

Dr. Relax


Ha közös nevezőre szeretném hozni a Rolls Royce, Rolex és Dr.Relax termékeket, akkor beszoroznám őket egy Örök Garanciával!

Igen, jól hallod. A Dr.Relax Babzsákfotelek limitált mennyiségű termékre (ennek számát lásd később a bejegyzésben) „Babzsákom Egy Életre Garanciát” hozott létre ELSŐKÉNT a babzsákfotelek piacán!

Babzsákom Egy Életre Garancia

Mielőtt ismertetném Veletek a lényeget, melyet a jogszabályok összetett – csilivili - mondataiból kibogarásztam, had hívjam fel a figyelmetek valamire! A mai fogyasztói társadalomban a gyártók nem szeretnek garanciát adni. Letudják a kötelezőt, és agyő. Ahhoz, hogy egy gyártó vagy szolgáltató nagyobb mértékű, vagy akár Élettartam Garanciát (Babzsákom Egy Életre Garanciát) adjon termékére, annak nagyon jónak kell lennie és magas minőségi elvárásokat kell biztosítania. Hiszen ki adna Élettartam Garanciát egy ócska, rossz minőség termékre/szolgáltatásra? Senki! Nem érné meg sem az értékesítőnek sem a vevőnek.

Nos, biztosan tudod, hogy a világon van egy pár termék, mely örök garanciával bír. Ilyenek a Rolex és a Rolls Royce is. Büszkén jelentjük be, hogy a Magyar Dr. Relax Babzsákfotelek egyes termékei is beállnak ebbe a kiváltságos sorba

 A gyártónak/szolgáltatónak hinnie kell a termékében és hinnie kell, hogy amit létrehoz, az egy érték. Ismernie kell minden tulajdonságát, erősségét és gyengeségét. Rajongania kell a termékéért. A rajongás magával hozza a minőséget és az állandó „még jobbá tenni” érzést. A Dr.Relax Babzsákfotelek megálmodói és készítői, rajongói saját terméküknek!

 

És akkor lássuk a medvét!

Mely termékekre vonatkozik a garancia?

A Babzsákom Egy Életre Garancia az alábbi termékekre vonatkozik:

  •          Dr.Relax Basic Bútorszövet
  •          Dr.Relax Basic Textilbőr
  •          Dr.Relax Comfort Bútorszövet
  •          Dr.Relax Basic Textilbőr 


Hány darab babzsákra érvényes még a garancia?

 

Mire vonatkozik a garancia?

  • A garancia a babzsák külső huzatára vonatkozik. A belső huzatra, melyben a töltőanyagot találod, és magára a töltőanyagra nem érvényes.
  • Gyártásból adódó hibák, varráshibák, anyaghibák esetén érvényesítheted a garanciád.
  • Ha késsel mész neki, na akkor tuti nem kapsz újat. Komolyra fordítva a szót, nem rendeltetésszerű használat esetén, fizikai behatásból adódó (költözés közben kiszakad a széle, beakad valahova és kireped stb.) szintén nem élhetsz a csere lehetőségével. Gondolom ez világos. A gyártó arra vállal garanciát, amit ő hozott létre, amiben benne van a keze. Külső tényezőket nem tud befolyásolni.

Részletes garancialeírásért kattints ide >>

Meddig érvényesíthetem a garanciám?

  • Amíg bírja a garancia jegyed! Lehet, hamarabb elkopik, mint a babzsákod! :)

Hogyan érvényesíthetem (akár 10 év után) a garanciám?

  • Számla és garanciajegy felmutatásával. Leggyorsabb és legtanácsosabb magánál a gyártónál kopogtatni a cserét illetően. (Dr.Relax Babzsákfoteleket több partner cég is forgalmazza)

Hol tudom elolvasni a garancia részletes leírását?

Hol tudom azonnal megrendelni ?

 

Remélem minden kérdésetekre választ kaptatok. Amennyiben kérdésetek merülne fel a garanciával kapcsolatba, írjátok meg nekem hozzászólásként, vagy vegyétek fel velünk a kapcsolatot itt>>

 

Te is tudsz tenni annak érdekében, hogy Babzsákod hosszú életű legye! Olvasd el a babzsákfotelek tisztításával és ápolásával kapcsolatos blogbejegyzésünket itt >>

http://kenyelem.blogstar.hu/./pages/kenyelem/contents/blog/22151/pics/lead_800x600.jpg
babzsák,babzsákfotel,karácsonyi ajándék ötlet,kényelem,tanácsok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?