2015 Az Egyediség és Kényelem Éve Volt

Dr. Relax

„Épp amikor kezdtem megszokni a tegnapot, hát nem eljött a mai nap?!”

Hát valahogy én is így vagyok ezzel a 2015-ös évvel. Éppen, hogy csak hozzászoktam, hogy a keltezéskor 2015-öt írjak, már csak pár nap választ el a 2016-os évtől.

A Dr.Relax Babzsákfotelek gyártója ebben az évben is az egyediséget és kényelmet választotta. Egyedi és céges felkéréseknek tettünk szívesen eleget, melynek eredményeivel mindenki elvárásain felül teljesítettünk. 

Több száz babzsákfotel nyújtja a tökéletes kényelmet már otthonaitokban, mely a minőségi pihenés mellett gyermekeitek arcára mosolyt varázsolt, és töltötte meg vidámsággal az otthoni környezetet. 

 

Lássuk hát a 2015-ös évet!

 

Január

Elkészült első közös videónk a Global Rally Teammel. A jó sporteredmények elérésének alapja is a megfelelő pihenés. A GRT csapata már a megfelelő kényelemben pihen, mehet a padlógáz ;)

 

Február

Ha nekünk jár a pihenés, akkor a mindennapjainkat megkönnyítő (és olykor megnehezítő) okos telefonjaink miért ne pihenjenek dizájnosan? :) Elkészültek a Dr.Relax mobiltartók, amiket minden felnőtt méretű Dr.Relax Babzsákfotelhez ajándékba adunk.

 

(Február) – Március - Április

Dr.Relax Óvodai Program.

Nincs is szebb és őszintébb a gyermeki mosolynál. Hogy ezt a mosolyt előcsalogassuk, azoknak az óvodáknak, akik jelentkeztek a Dr.Relax Óvodai programra, babzsákfoteleket ajándékoztunk. A gyerkőcök imádták őket, még rajzokat is készítettek nekünk!

 

Május

Csak pozitívan!

Mi is minden egyes egyedi dizájn elkészítésénél pozitív gondolatokkal kezdünk neki a feladatnak.

A Zwack Unicum Nyrt. felkért bennünket, hogy készítsünk nekik egyedi dizájnú, Unicum Szilvás babzsákfotelt. Természetesen a felkérésnek eleget tettünk, íme az eredmény:

 

Június

Természetesen az egyedi kéréseknek is eleget tettünk. Szeretjük és támogatjuk a saját elképzelésekkel bíró fiatal elméket. A következő babzsák mintázatát egy fiatal zenész hölgy  elképzelései és tervei alapján valósítottuk meg.

 

 

Október

Elindítottuk kényelem blogunkat  (www.kenyelem.blogstar.hu). Célunk, hogy hasznos és érdekes információkat és tanácsokat osszunk meg veletek akár a babzsákfoteleitek karbantartásáról, vagy néhány kényelmi és pihenési tippet adjunk.

 

November

Vásárlói visszajelzések és különböző teszteket követően a Dr.Relax Babzsákfotelek gyártója Örök Garanciát vállal egyes babzsáktípusokra.

Nagy előrelépést jelentett ez a cég életében, hiszen egy ilyen kaliberű garanciát csak egy nagyon magas kvalitású termékre és a hozzá tartozó szolgáltatásokra vállal fel egy szervezet. A Dr.Relax Babzsákfotelek így felsorakoztak a legnagyobb márkák közé. Tudjátok:  Rolls- Royce, Rolex, Relax ;)

 

December

Melyik gyermek ne szeretne legózni? És melyik gyerek ne szeretné a babzsákfoteleket? A LEGO felkérésére kombináltuk a kettőt és elkészítettük a LEGO BABZSÁKFOTELEKET!

Egyedi forma, egyedi dizájn. Egyszerre volt kihívás és örömteli játék is ezek elkészítése.

Szeretném megköszönni az egész Dr.Relax csapatának nevében, hogy velünk voltatok a 2015-s évben is!

Kívánunk Mindenkinek Sikerekben Gazdag Új Esztendőt!

2016 jövünk! 

 

http://kenyelem.blogstar.hu/./pages/kenyelem/contents/blog/23422/pics/lead_800x600.jpg
babzsák,babzsákfotel,design,kényelem,kreatív ötletek,lakberendezés
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?