3 Ok, Miért Filmezzünk Kényelemben!

Dr. Relax

Ugye mindenkinek megvan az az érzés, mikor nem találja meg a helyes pozíciót filmnézés közben? Szinte végig megy a fészkelődés, és 15 percenként pozíciót kell váltanunk.

Azért ültünk vagy feküdtünk le filmezni, hogy kicsit kikapcsoljunk, lazítsunk, de ehelyett még feszültebbek és stresszesebbek leszünk. Fáj a hátunk, nyakunk és talán még az apró, de fontos információkról is lemaradtunk, amik segítenek a film értelmezésében.

Szerencsére van megoldás ennek orvoslására. Filmezzünk kényelemben! Filmezz babzsákfotelben!

3 indok miért filmezz babzsákfotelben, teljes kényelemben!

  1.        A jobb élményért

Először is a folyamatos fészkelődés közben biztosan le-lemaradsz kisebb jelenetekről, részletekről, amiket aztán filmnéző partnereidtől kérdezgethetsz (az ő ”nagy örömükre”). Te sem élvezed a filmet, és ők sem.

Babzsákfoteledben biztosan megtalálod a megfelelő pozíciót, hiszen az hozzád alkalmazkodik! A benne található EPS polisztirol gyöngyök felveszik az alakod, így minden testrészed alá lesz támasztva. Izmaid és ízületeid pedig megpihenhetnek.

Ha már nem kell egy 120 perces film alatt folyamatosan a megfelelő pozíciódat keresned, jobban is fogod magad érezni. Kényelmesen és kellemesen fog eltelni a 100-120 perc, ezért a film is jobb élményt fog nyújtani számodra.

 

  1.        Kerüld el az ízületi fájdalmakat

Kiült fotelek és kanapék. Rossz fejtámaszok, túl sok, túl kevés párna. Ezek mind-mind megterhelhetik a gerincünket. Helytelen testtartás folyamatosan megterhelés alatt tartja a porckorongjainkat.

Sokszor fájdalmasan kelünk fel egy-egy rossz pozícióban végignézett sorozatot követően, mely akár 1-2 napig is eltarthat. Ez szintén elkerülhető lehet.

 A fentebb említett EPS polisztirol gyöngyöknek köszönhetően a babzsákfotelek felveszik testünk alakját, így az segíthet izmaink ellazulásában, ezzel kisebb terhet róva gerincünkre.

   

  1.        Kapcsolódjunk ki

Szabadidőnket egyre inkább próbáljuk olyan idővel kitölteni, mely pihentető, stressz csökkentő és élményt hordoz magával. A filmezés is lehet egy ilyen kikapcsoló időtöltés. (persze ne túl gyakran, inkább töltsük a szabadban az időt, ha lehetséges)

A fent említett kellemetlenségek azonban stressz csökkentés helyett inkább még fokozzák a belső feszültséget. Próbáljuk elkerülni őket, és lazuljunk el szabadidőnkben. Lazuljunk babzsákfotelben

 

Ha szeretnél megfelelő és kényelmes babzsákfotelt találni, akkor itt biztosan megtalálod a számodra megfelelőt»

Kényelmes filmezést kívánok mindenkinek!

http://kenyelem.blogstar.hu/./pages/kenyelem/contents/blog/23685/pics/lead_800x600.jpg
babzsák,babzsákfotel,kényelem,tanácsok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?