Hogyan rendezzek be egy közepes méretű lakást?

Dr. Relax

Ezúttal egy 80m2-es 3 szobás lakás látványtervét készítettük el Nektek!

Amerikai konyha (nappali+konyha), gyerekszoba, hálószoba + gardrób, fürdőszoba, toalett, előszoba. 

Felülnézet

Nappali + Konyha

A lakásba az egyre divatosabb és praktikusabb amerikai konyhát (lakókonyha) építettük be. Gyakran halljuk az amerikai konyha kifejezést, de mégis mi az az amerikai konyha és milyen funkciói vannak?

Az USA-ban kezdték el elsőként alkalmazni ezeket a konyhatípusokat. Jellemzőjük az, hogy a konyha a lakótérrel egybenyíló helyiségben található, általában egy nappalival egybekötve. Nagy és könnyen tisztítható pultok jellemzik, tágas szekrényekkel és polcokkal. 

Funkciója természetesen ugyan az, mint egy átlagos konyhának. Azonban most már egy vasárnapi ebéd készítésekor az anyukáknak/apukának nem kell családjuktól elszeparálva tölteniük napjukat, hanem egy légtérbe élvezhetik a főzés örömeit és a családdal töltött időt egyaránt. 

Hálószoba

A hálószoba ezúttal tényleg csupán pihenésre terveztük. Amolyan szülői menedékhely :) A szoba szellős, hiszen a "ruhatárat" szobából külön nyíló gardróbba helyeztettük el. 

Gyerekszoba

Gyerekszobát mindig úgy válasszuk ki a lakásban, hogy az a lakás legvilágosabb, legnaposabb helysége legyen. Mivel gyermekeink egyre többet ülnek a számítógép felett görnyedve, vagy leckéjük írása közben, figyeljünk oda milyen irodai széket vásárolunk nekik. És, hogy ne csak a tanulásról szóljon a napjuk, hanem a pihenésről is, egy kényelmes babzsákfotel mindig elfér az ágy mellett. Olvasáshoz, tanuláshoz, filmnézéshez vagy csak szimpla kikapcsolódáshoz. Egy biztos, imádni fogják a babzsákot a gyerkőcök.

Terveket készítette: Tobákos Gabriella, Építészmérnök - Belső építész

*A tervek az építész tulajdonát képezik! 

Következőkben:

- Vásárlóink írták nekünk
- Teafogyasztás kultúrája gyorstalpaló 

http://kenyelem.blogstar.hu/./pages/kenyelem/contents/blog/24853/pics/lead_800x600.jpg
babzsák,babzsákfotel,design,kényelem,kreatív ötletek,lakberendezés
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?