Babzsákfotel Vélemények - Rólunk Mondtátok

Dr. Relax

Az elmúlt 1 hónapban azon (is) dolgoztunk, hogy felmérjük a vásárlói véleményeket. Tudni szerettük volna, hogy babzsákfoteleink használói, milyen véleménnyel vannak termékünkről. Természetesen nem csak a pozitív, de a negatív véleményekre is kíváncsiak voltunk, hiszen csak úgy tudunk fejlődni, ha a hibák felszínre kerülnek. Nekünk célunk a fejlődés, hiszen a javított hibák magasabb vásárlói elégedettséget eredményeznek és több vidám babzsákfotel tulajdonost. :)

Elégedettség felmérés során, megkértük kedves vásárlóinkat, hogy osszák meg velünk és Veletek is véleményüket a termékről. A vendégkönyvbe számos üzenet érkezett, melyet Ti is könnyen elérhettek és olvasgathattok: http://www.babzsakfotelaruhaz.hu/vendegkonyv/

Annak érdekében, hogy kicsit könnyebben átláthatóbbá váljanak a vélemények, kicsit rendszereztem őket. Több kategóriát hoztam létre annak érdekében, hogy könnyebben és gyorsabban megkapjátok a számotokra fontos kérdésekre a válaszokat. 

7 + 1 kategória

1. Minőség 5. Kényelem
2. Szállítás 6. Praktikusság
3. Termékleírás 7. Negatívum
4. Ügyfélekezelés                +1 Állatbarát

 

Lássuk csak, mit is mondanak vásárlóink a www.babzsakfotelaruhaz.hu webáruházban megvásárolt termékekről.


1. MINŐSÉG

Lasztovicza Gabi - 2016.02.04. 14:29

A neten keresgélve találtam meg a honlapot, nagyon megtetszett a választék, egyszerű volt a választás a leírás alapján. A kiszállítás a jelzett időben megtörtént. A termék megfelelt az általam vártnak, kényelmes, szépen kivitelezett, jó minőségű alapanyagból készült. A családtagok kedvenc helyévé vált, csak egyszerűen "a trón" nevet kapta!

Sipos Csaba - 2016.02.03. 12:26

Lányoknak rendeltük a fotelt és nagyon megvagyunk elégedve, olyan amit elképzeltünk! Sokkal jobb minőség, mint sok multi áruházban láttunk azonos áron! Csak ajánlani tudjuk másoknak is. Köszönettel: Sipos Csaba

Velkey András - 2016.02.03. 16:41

Jó választás volt, jó minőség pontos kiszállítás. Fiam és unokám is szeret ülni rajta, meg persze én is,bár nekem kissé nehéz a szabadulás belőle.(a korom miatt).Csak ajánlani tudom mindenkinek!

2. SZÁLLÍTÁS 

Zolnai László - 2016.02.03. 23:46

Karácsonyi ajándék volt. A szállítás gyors és pontos volt. A fotel kényelmes és meleg ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm!

Velkey András - 2016.02.03. 16:41

Jó választás volt, jó minőség pontos kiszállítás.Fiam és unokám is szeret ülni rajta,meg persze én is,bár nekem kissé nehéz a szabadulás belőle.(a korom miatt).Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Csapó Ibolya - 2016.02.02. 12:12

Nagyon elégedettek vagyunk az Önöknél vásárolt babzsákfotellal, kényelmes, minőségi, esztétikus, kifogástalan termék! A szállítás gyors, pontos! Köszönjük!

3. TERMÉKLEÍRÁS

 

Szentgyörgyvölgyi Eszter - 2016.02.05. 09:37

A lányomnak szeretett volna egy fotelt karácsonyra ajándékba ezt kapta, az ár, az ingyenes szállítás és az ingyenes utántöltési kedvezmény miatt válaszottuk a Babzsákfotel áruházat. Féltem, hogy nem érkezik meg időben az ajándék mert az utolsó héten adtam le a rendelést, de szerencsére nem csalódtunk. A termékleírás és a fotó nem becsapós olyan a fotel amilyet a képek és a leírás alapján vártunk. A lányom nagyon szereti a fotelt, legjobban olvasni szeret benne. Nagyon köszönjük!

Csillikné Éva2016.02.04. 22:58

Ajándéknak szántuk a fotelt. A neten nézelődve találtunk rá a Babzsákfotel Áruházra. Kedvező volt az általuk kínált termékek ár-érték aránya, az ingyenes kiszállítás, valamint az ingyenes utántöltési lehetőség. A fotel a megadott időben pontosan megérkezett. Mindenben megegyezik a leírásban ígértekkel: színben, méretben, minőségben tökéletes, nagyon kényelmes.

Kovács Rita - 2016.02.03. 06:29

Nagyon szuper a megrendelt fotel. Tartottam a valódi színétől, de teljesen megegyezett a képen láthatóval. Nagyon szép. A család kedvenc fotelje lett! A kiszállítással is minden rendben volt. Köszönjük!

 

4.ÜGYFÉLKEZELÉS

 

Márton - 2016.02.09. 11:26

Születésnapi kívánsága a volt a fiunknak egy babzsákfotel. Már majdnem egy éve használja rendszeresen és a mi napig szereti, nem unta meg. Hosszas információ begyűjtés után választottuk ezt az áruházat. Nem csalódtunk sem a cégben, sem pedig a termékben. Mindkettőről állíthatom, hogy professzionális.

Krisztina - 2016.02.06. 08:18

Nagyon profi cég! Segítőkészség, odafigyelés maximálisan. Bátran ajánlom. 
A termék szuper (a mosható huzat nagyon praktikus). A következő babzsákot is itt fogom megvásárolni!

Juhász Péter - 2016.02.05. 11:16

Tisztelt Cím,

Decemberben karácsonyi ajándékként vásároltam online Önöknél és fontosnak tartom megemlíteni a magas színvonalú vevőkezelést.
Mind a rendelés során, mind a házhozszállítás kapcsán az Önöktöl kapott türelmes és segítőkész hozzáállás példaértékű, sokan megirigyelhetnék.
A babzsák időben és kiváló állapotban megérkezett, azóta örömmel használja a megajándékozott családtag.

Biczók Alexandra2016.02.04. 11:45

Szülinapi ajándéknak szántuk, nagy sikert aratott a gyerekek körében a buli napján.De azóta is csak ebben nézi az új tulajdonosa a televiziót, és persze a játék is innen megy. Mi is szívesen helyet foglalunk benne amikor vendégeskedünk. Ár-érték arányban nagyon jó vétel (kényelmes,strapabíró). Az ingyenes utántöltésről és a kiszállításról nem is beszélve.Mi relatív későn kezdtük el az ajándék megrendelését (naivan azt hittük,hogy ezeket nem megrendelésre készítik az internetes cégek)de kiderült, hogy igen, de ilyen esetben is nyugodtan forduljanak a Babzsákfotel Áruház munkatársaihoz, készségesen megoldják a problémát,lehetőségeikhez mérten, legjobb tudásuk szerint. Rendeléstől számolva 3 napon belül már ki is szállították számunkra a terméket, ahogyan ígérték. Köszönjünk!

 

5.KÉNYELEM

 

Baski Gábor - 2016.02.09. 13:13

Kislányom kapta a babzsákfotelt, amelyet barátnője ajánlott neki. A mai napig imádja. Kényelmes számára a tanuláskor, vagy a TV nézéskor. Nagyon praktikus, jó találmány. Jól eső érzés, hogy időközönként érdeklődnek a termék használatáról, elégedettségről.

Zolnai László2016.02.03. 23:46

Karácsonyi ajándék volt.A szállítás gyors és pontos volt. A fotel kényelmes és meleg ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm!

Árvai Dorina2016.02.03. 11:25

Karácsonyi ajándék volt az itt vásárolt Rx Comfort babzsákfotel. Nagyon kényelmes és a minősége is szuper. Az egész család nagyon szereti, még édesanyám is nagyon élvezi. Egy fárasztó nap után alig lehet kicsalni belőle. A szállítással sem volt probléma. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 

6.PRAKTIKUSSÁG

 

Braun Janka - 2016.02.09. 18:12

A babzsákfotelt magamnak rendeltem tanuláshoz, olvasáshoz. Azóta nem csak én találtam rá a kényelemre segítségével, hanem két cicám is rendszeresen benne gubbaszt. A szőr és a kosz pedig a mosható huzat miatt könnyen eltávolítható róla.

Hajnalka - 2016.02.09. 10:31

A gyermekeim imádják a "Jézuskától" kapott babzsákfoteljeiket! Rengeteget játszanak benne, nekem pedig nem kell aggódnom, hogy összekenik, mert könnyen lehúzható és kimosható a huzat!

Géczi Dóra - 2016.02.05. 18:14

Kb. 6 hónappal ezelőtt rendeltem a Keresztfiamnak egy babzsákfotelt, amivel azóta is rendkívül meg vagyunk elégedve! Kiváló a minősége, a mérete! A tisztán tartása is egyszerű, a levehető huzata miatt! Nagyon jól bírja a strapát, ugyanis nincs kifejezetten kímélve! Legközelebb is innen fogunk rendelni!

 

7.NEGATÍVUM

 

K. Norbert - 2015.12.11. 16:27

A megrendelt babzsák fotel sajnos túl nagynak bizonyult a lakásunkba, ezért vissza kellett küldenünk. A visszaküldés, csere szállítási költséget is tejesen vállalták, ami sajnos manapság nem megszokott, pedig nem is lenne feltétlenül elvárható. Maximális köszönet a korrekt eljárásért.

 

+1. Állatbarát

Braun Janka - 2016.02.09. 18:12

A babzsákfotelt magamnak rendeltem tanuláshoz, olvasáshoz. Azóta nem csak én találtam rá a kényelemre segítségével, hanem két cicám is rendszeresen benne gubbaszt. A szőr és a kosz pedig a mosható huzat miatt könnyen eltávolítható róla.

Pethő Adrienn - 2016.02.02. 20:03

Szuper oldal,szuper termékekkel! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Tökéletes szállítás,mínőségi árukkal. Imádom, ahogy belefekszem a fotelbe és melegít,kényelmes,ellazít. Ja és a mopszom imádja kifejezetten! Köszönöm!

http://kenyelem.blogstar.hu/./pages/kenyelem/contents/blog/25469/pics/lead_800x600.jpg
babzsák,babzsákfotel,kényelem,lakberendezés,tanácsok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?