Hogyan töltsem újra a babzsákom?

Dr. Relax

Minden babzsákfotel életében eljöhet egyszer az a bizonyos pont, hogy újra kell tölteni. Ez általában egyszer történik meg, utána a töltési mennyiség elegendő lesz, hogy hosszú éveken keresztül kényelmes legyen a babzsák.

Itt fel kell hívnom a figyelmetek arra, hogy nem minden babzsákfotel újratölthető. Ezért már vásárlás előtt érdemes odafigyelni, milyen típust vásárolunk. A babzsakfoteláruház webáruházában található Dr.Relax márkajelzéssel ellátott babzsákfotelek mind újratölthetőek. SŐT! Felnőtt Dr.Relax babzsákfotelek többségéhez ajándék töltőanyag is. jár.

Mire figyeljünk oda az újratöltésnél?

 

Először is, a következőkre lesz szükséged:

-          töltőanyag

-          min. 2 személy

-          huzatmentes szoba

-          porszívó

-          olyan helyiség, melynek padlójáról könnyű felporszívózni a félreszóródott gyöngyöket

Lássunk is hozzá!

  1.        Cipzárazzuk le a külső huzatot, majd a belső huzaton keressük meg a cipzárt.
  2.        Ennél a lépésnél, már szükséges, hogy legyen egy segítő társad. Lecipzározás közben a belső huzatot folyamatosan feszítsétek fölfelé. Ekkor a társad is színre lép: a kicipzárazott részt, két oldalról feszítse szét és szintén húzza felfelé. (ha elengedjük a huzatot, akkor a gyöngyök szép lassan kifolynak a szobába)
  3.        Míg egyikőtök szétfeszítve tartja a babzsákfotel belső huzatának száját, addig a másik szép lassan öntse bele a zsákból a gyöngyöket. Amíg nem vagytok gyakorlott ”babzsákutántöltők”, lassan tegyétek mindezt, különben garantálom, hogy sokat fogtok porszívózni :).
  4.        Töltés közben néha álljatok meg, és rázzátok fel óvatosan a babzsákot, hogy a gyöngyök tömörüljenek. Ha úgy érzitek elég lesz, húzzátok vissza a cipzárakat, és próbáljátok ki a babzsákot, kényelmes-e. Ha véletlenül ”túltöltöttétek” volna (keménynek) érzitek, akkor sem kell megijedni, a gyöngyök még tömörülni fognak a töltést követő 1-2 hétben. Ha pedig még úgy érzitek, hogy fér bele, akkor töltsétek tovább.


Mire érdemes odafigyelni?!

          1. Még a profi utántöltőknél is megeshet, hogy a gyöngyök a külső és belső huzat közé kerülnek. Ez kis mennyiségben nem okoz gondot, illetve funkcionálisan sincs jelentősége. Azonban ronthatja az esztétikát. Ha észrevettétek, hogy nagyobb mennyiségű töltőanyag került a két huzat közé, érdemes azt kirázni belőle, vagy a külső huzatot levéve leseperni a belső huzatról a gyöngyöket.

          2. Ne legyen kisgyermek vagy kisállat a közvetlen közelben töltés során.

          3. Töltőanyag minősége! Ha nem a babzsákfoteláruházban vásárolod meg a töltőanyagot, figyelj oda, hogy valódi babzsákfotelbe való poliészter gyöngyöt vásárolj, és ne hungarocell törmeléket. Az utóbbi közel sem ad olyan kényelmet, mint a valódi ESP gyöngy.

Sikeres utántöltést és még több kényelmes pillanatot kívánok Nektek!

 

  

http://kenyelem.blogstar.hu/./pages/kenyelem/contents/blog/27448/pics/lead_800x600.jpg
babzsák,babzsákfotel,kényelem,tanácsok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?