Legjobb Céges Ajándék

Dr. Relax


Ezekkel a rendhagyó céges ajándékokkal Dunát lehet rekeszteni. Persze néha jól jön, ha kifogy a tollunk vagy épp eltört a legjobb főnök bögrénk vagy alvós pólóra van szükségünk. Ezek apróbb ajándékok, és nem is feltétlenül komolyabb partnereknek adjuk őket.

Komolyabb ügyfeleknek és partnereknek már ennél nagyobb értékű céges ajándékokat adunk. Egy jó minőségű bor a cég logójával, vagy egy neves whisky díszcsomagolásban.

Mennyi az esélye, hogy emlékezni fognak rá? Kicsi. Bekerül a vitrinbe, fiókba és agyő. 

Valami olyasmit kell ajándékozni, ami igazán ütős, ami szem előtt van, és amiről biztosan megjegyzik céged! Nekem van egy ilyen ütős tippem: céges babzsákfotel.

A Dr. Relax Céges Babzsákfotelekhez egy egyedi nyomtatási technológiát használunk, melyet egy speciális anyagra nyomunk, így a minta nem fog lekopni, nem fog leperegni és elhalványulni sem.

A mintákat grafikusunk precízen megszerkeszti, hogy az tökéletesen illeszkedjen a babzsákfotel méretéhez, így a kép nem lesz homályos vagy pixeles.

Természetesen elkészíttethetitek saját használatra is céges babzsákjaitokat. Elhelyezhetitek a közös pihenőben, váróteremben vagy a folyosókon.  A céghez érkező ügyfelek, vendégek és az alkalmazottak is imádni fogják őket.

Néhány nagy vállalat is elkészítette már logójával ellátott babzsákfoteljét: Nescafé, Hell, Acer Shop, Metaxa, Lego, Sweet American….

Íme munkánk gyümölcsei:

Hell Energy Drink

Hell Energy Drink

Hell Energy Drink Babzsák

Nescafe

,

LEGO

Ha szeretnél Te is cégednek egyedi babzsákfotelt, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken 

http://www.drrelax.hu/kapcsolat/

http://kenyelem.blogstar.hu/./pages/kenyelem/contents/blog/28418/pics/lead_800x600.jpg
ajándék ötletek,ajándék tippek,babzsák,babzsákfotel,design,kreatív ötletek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?