Mire Használjam A Babzsákom?!

Dr. Relax

A Babzsák Ezer Arca

Pánikra semmi ok. Nem fogunk arcokat formázni babzsákfotelekből. Bár belegondolva akár még érdekes is lehetne, hogy ülés pozíciójától függően milyen módon torzulna el a ”babzsák arc”.

Másról van itt szó. Arról, hogy hányféleképpen és milyen tevékenységekhez illik tökéletesen a babzsákfotel. Adunk pár tippet, hogy mi mindenre tudod használni babzsákod ;) 

Pehelysúlyának köszönhetően gyorsan és könnyen mozgatható egyik helyről a másikra, így akár az egész lakásban végigcipelheted, különböző dolgokra használva. Vagy ami még jobb, minden szobádban és még az erkélyeden vagy teraszodon is tarthatsz kültéri babzsákokból párat.

Olvasás, filmnézés, tévézés, videó játékozás, teázás, forró csokizás, beszélgetés, heverészés, meditálás, szunyókálás, brainstorming, filmklubbozás, tanulás, játszás, párnacsatázás, napozás és még sorolhatnám…

Ki mondta, hogy nem lehet kényelemben és egészségesen irodai munkát végezni?

Megfelelő magasságú babzsákfotelen számítógép előtt ülve rá vagyunk kényszerítve a helyes testtartásra, így csökkenthetjük a derékfájás kialakulását. Ha pedig egy kis pihenőre van szükséged, döntsd el a babzsákot és terülj el rajta 10 percre kinyújtóztatva végtagjaid. Természetesen javasolt egy kis átmozgatás és keringésfokozás is (séta, nyújtás).

 Sorozatok, sportesemények, filmek

..nem kérdés: babzsákfotelben a legjobb. (3 ok miért filmezzünk kényelemben) Még az esti híradón is kevésbé dühíti fel magát az ember, ha kényelemben nézi azt :) 

A vizsgaidőszakot is könnyebb túlélni babzsálfotelben...nekem elhiheted

Egy jó rendezvény a fiatalabb korosztály számára nem valósulhat meg babzsákfotelek nélkül. Egyszerűen imádják őket, és egyből birtokba veszik őket, még ha csak ideiglenesen is.

Beszélgetés..ismerkedés..szerelem?!

Egymás mellé behuppanva tökéletes kényelemben a tökéletes pillanatért...♥

Párnacsata vagy Babzsákcsata?

Kicsiknek....

...és nagyoknak,

és persze a házi kis kedvenceknek.

És persze a nyárról sem feledkeztük el. 

Itt a jó idő, süt a nap. Mindenki egy kicsit barnulni szeretne. Hiába a napágyak kerekei és az állítható háttámlák. A kültéri babzsákfotel mozgathatóságában, kényelmében és a tökéletes pozíciónak megtalálásában verhetetlen. Barnulásra fel!

Te Mire Szoktad Még Használni A Babzsákfoteled? Írd Meg Nekünk Hozzászólásokba! 

 

http://kenyelem.blogstar.hu/./pages/kenyelem/contents/blog/28748/pics/lead_800x600.jpg
ajándék ötletek,ajándék tippek,babzsák,babzsákfotel,kényelem
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?