Mi megmondtuk! Egyre népszerűbbé válik a rendezvényeken a ...!

Dr. Relax

Egyre több helyen bukkan fel, egyre több helyen látjuk. Fesztiválokon, irodákban, játszóházakban, strandokon, élményparkokban, rendezvényeken és otthonainkban.

Miért?


Mert egyszerűen imádnivaló. Mindamellett, hogy mindenki szereti őket, nagyon kényelmesek és praktikusak is.

Egyre több rendezvényszervező ismeri fel a benne rejlő potenciált. Egyrészt vonzza az embereket, hiszen mindenki szeret ücsörögni, pihenni benne. A rendezvényszervezőknek azonban más szempontokat is figyelembe kell venniük. Ilyen a bútordarabok szállíthatósága, tisztán tartása és raktározása. A babzsákfotelek ezt is megoldják!

Nincsenek élei, nincsenek sarkai.


Nem kell „kicentizni” a rakodást. A babzsákok pehely súlyuk miatt könnyedén mozgathatóak, így a rakodás is gyerekjáték. Bátran egymásra lehet őket pakolni, és amorf, folyamatosan változó alakjuk miatt a könnyű kitölteni minden üres teret a rakodótérben.

Sokkal kevésbé sérülékenyek, mint más bútordarabok, nem kell odafigyelni, hogy ne verjük le a sarkait vagy az oldalát. A Dr.Relax Babzsákfotlek minőségi dupla huzatból készülnek, így attól sem kell tartani, hogy kiszakadna pakolás közben. A Dr.Relax Babzsákokat Magyarországon varrják, ezért az anyagok összedolgozásának magas minőségét is garantálni tudjuk. (na persze ha egy kiálló szögben végighúzzuk, azt a legkeményebb textilanyagok sem bírják ki).

Könnyen tisztítható!


A Dr.Relax Babzsákfotelek dupla huzatból készülnek, így azok tisztán tartása pofon egyszerű. Biztonsági cipzárnak köszönhetően a külső huzat könnyedén levehető, és mósógépben mosható (bővebb információért kattints ide).

A dupla huzat nem csupán a tisztán tartás miatt praktikus, de a huzatok cseréjét illetően is. Beltéri rendezvényre beltéri-, kültéri rendezvényre pedig kültéri huzatot húzhatsz.

Brutálisan strapabíró!


Rendezvények során a babzsákok jelentős igénybevételnek vannak kitéve, de a Dr.Relax Babzsákfotelek erre is felkészültek! A külső huzatok mind magas kopásállóságú anyagból készültek, így szinte elnyűhetetlenek. A Dr.Relax Babzsákfotelek MartinDale teszttel skálázott kopásállóságáról itt tudhatsz meg többet.

A Tökéletes Kényelem Alapja - Az EREDETI EPS Poliészter Gyöngy


A Dr.Relax Babzsákfotelek EREDETI EPS poliészter gyöngyökkel vannak töltve, melyek biztosítják használóik számára a tökéletes kényelmet. A gyöngyök gyakori használat során kissé összemehetnek. A dupla huzatnak és a biztonsági cipzároknak köszönhetően, ez a probléma gyorsan orvosolható: egyszerűen után lehet őket tölteni EPS poliészter gyöngyökkel, és nem kell új bútordarabokat vásárolni. Eredeti EPS poliészter gyöngyök szintén elérhetőek a Dr.Relax babzsákfotelek gyártóinál.

Cégünk egyedi nyomtatási technológiával is rendelkezik, így elkészítheted akár egyedi rendezvényre vagy cégre szóló babzsákfoteledet is. Részletekért kattints ide

Babzsákfotelek az Olimpián! 

Az, hogy a babzsákfotel egyre népszerűbb, mi sem tükrözi jobban, hogy a rioi olimpia egyik résztvevője » http://www.origo.hu/olimpia-2016/hirek/20160802-kepek-a-magyar-csapat-rioi-szallasarol.html

A rioi rendezvényszervezők már felismerték a babzsákfotelben rejlő potenciálokat. Tudják, hogy egy sportoló a maximális teljesítményét nyújthassa, jól kell éreznie magát minden helyzetben. Úgy tűnik a jó közérzet kialakításában szerepet játszanak a babzsákok is!


A magyar olimpikonon kényelme fontos!

És a Tiéd?

A rendezvényed résztvevőié?

http://kenyelem.blogstar.hu/./pages/kenyelem/contents/blog/29221/pics/lead_800x600.jpg
babzsák,babzsákfotel,design,kényelem,kreatív ötletek,lakberendezés
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?