Miért fontos, hogy dupla huzatos babzsákod legyen?

Dr. Relax

Miért fontos, hogy dupla huzatos babzsákod  legyen?

 

Mielőtt felsorolnám a dupla huzatos babzsákfotelek előnyét, gyorsan elmagyarázom, mit is jelent az, hogy dupla huzat.

Belső huzat

-          Elképzelheted úgy is, mint az emberi testnél a csontvázat, izmokat és ízületeket. Ezek adják az emberi test formáját, és megóvják a létfontosságú szerveket. A Dr.Relax babzsákfotelek belső huzata is hasonló funkciót tölt be. Benntartja a tökéletes kényelemhez szükséges EPS polisztirol gyöngyöket, és meghatározza a babzsákfotel alakját. 

Külső huzat

-          A külső huzat pedig olyan, mint az ember arcvonásai, és minden külső jegye. Ezeknek a külsőségeknek köszönhetően egyedi minden ember a világon. A külső huzatok is ugyan így teljesen egyedivé és különlegessé varázsolják a Dr.Relax Babzsákfoteleket. Különböző színek, anyagok és minták.

 

Sokan biztos megkérdőjelezik: Ugyan minek két huzat, ha ötvözni is lehet a kettőt. A külső huzat megadhatja az alakját, a külsöjét és még a polisztirol gyöngyöket is beletölthetjük.  Megtehetnénk, DE akkor elveszítjük a dupla huzatos babzsákok minden előnyét. Sok import babzsákról tévesen azt állítják, hogy az egy huzatos babzsákok az előnyösebbek...Nos, a cikk elolvasását követően valószínűleg már Te is megkérdőjelezed ennek igazát. 

Mik is ezek az előnyök?

    

  1.        Biztonság

A Dr.Relax Babzsákfoteleknél a külső és a belső huzatok erős, strapabíró anyagból készültek. Az anyag összedolgozása igen precízen történik meg, így a szakadások valószínűsége minimális. Ha véletlenül költözködés közben beleakadna valamilyen éles tárgyba, nagy valószínűséggel csak a külső huzat szakadna ki, a belső huzat pedig biztonságosan bent tartaná a töltőanyagot, ez pedig több órányi takarítástól menti meg a használóját.

A belső huzat strapabíróságát annak is köszönheti, hogy 100% pamut anyagból, közismert nevén lepedővászonból készítjük. Győződj meg a lepedővászon strapabíróságáról személyesen! Te szét tudod szakítani a (hagyományos, erős anyagból készült) lepedődet?! (az újfajta gumilepedőkkel ne kísérletezzetek, ott biztos a szakadás :) ) 

A külső- és a belső huzat is biztonságos bújtatott cipzárral van ellátva a kisebb gyermekek védelme érdekében.

  1.        Újratöltés

Minden babzsákfotel életében eljön az a pillanat, mikor az EPS polisztirol gyöngyök természetes módon összezsugorodnak. Ilyenkor azoknak van szerencséjük, aki Dr.Relax dupla huzatos babzsákfotelt vásároltak. Egyrészt azért, mert a Dr.Relax babzsákfotelek gyártója egyszeri ingyenes utántöltő anyagot biztosít vásárlói számára, illetve azért is, mert ezt az újratöltést könnyen és akárhányszor megtehetik. A legtöbb import babzsákfotel nem rendelkezik se dupla huzattal, se cipzárral, így úgymond egyszer használatosak. Ha még nem említettem volna, a Dr.Relax Babzsákfoteleket kivétel nélkül Magyarországon gyártjuk!

Az újratöltés roppant egyszerű a dupla huzatnak köszönhetően. Újratöltéshez itt találsz tippeket>>

  1.        Dizájnváltás

Felgyorsult világban élünk, ahol a trendek, divatok és a stílusok borzasztóan gyorsan váltják egymást. Egyik éven még a piros szín a divatos, két év múlva pedig a szürke és fehér szín. Minden ember életében legalább 2-3 x nagyobb átalakításokat és 7-8 x kisebb átalakításokat végez otthonában. Új falszín, új bútorok stb.

Imádod a babzsákfoteled, de nem passzol az új berendezéshez, az új falszínhez. Sebaj! A Dr.Relax Babzáskfotelek külső huzatát bármikor könnyen lecserélheted. Webáruházunban lehetőséged van arra is, hogy különállóan megvásárold a külső huzatot. Így már nincs akadálya, hogy kedvenced továbbra is otthonod részét képezze.

  1.        Tisztántartás

A gyerekeknél a kakaó, forrócsoki, szörp és a kóla a menő. A felnőtteknél pedig a vörösbor lehet a befutó. Na de mi van akkor, ha ez nem csak gyomrunkba kerül, de a babzsákfotelre is? Persze-persze tudom én, majd a XY mosópor kristályai és hiper-szuper oldórészecskéi megoldják. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy a 350 literes babzsákfotelt hogyan tuszkolod bele a mosógépbe. Ha ez netalántán sikerülne, kérlek, hívj fel! Még ha ez sikerülne is, hogyan szárítod ki a polisztirol gyöngyöket?

Van egy sokkal egyszerűbb megoldás. Szerintem már magadtól is kitaláltad: dupla huzat ;)

A külső huzatot csak egyszerűen lecipzározod, lehúzod a belső huzatról és mehet is a mosógépbe. Itt pedig már hozzáadhatod a hiper-szuper mosó kristályokat is. Bővebben a babzsákfotelek tisztántartásáról itt olvashatsz>>

  1.        Kényelem

A dupla huzatnak köszönhetően a babzsákfotelek alakja is sokkal stabilabb lesz, mégsem veszíti el kényelmi tulajdonságait. Az egy huzattal rendelkező babzsákfotelek hajlamosabbak arra, hogy ”szétfollyanak” .

 

"A babzsákfotelek tervezése és modellezése során rájöttünk a dupla huzatok pozitív tulajdonságaira és azok minden előnyére. Ezért cégünk úgy döntött, hogy vásárlóinknak nem csak egy modern és kényelmes babzsákfotelt fogunk készíteni, de praktikus és színvonalas babzsákot. A Dr.Relax babzsákfotelek mindegyike dupla huzattal rendelkezik.

http://kenyelem.blogstar.hu/./pages/kenyelem/contents/blog/30458/pics/lead_800x600.jpg
ajándék ötletek,ajándék tippek,babzsák,babzsákfotel,design,kényelem,lakberendezés
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?