Ügyelünk a biztonságra!

Dr. Relax

Dr.Relax & Biztonság

Az EPS gyöngyök polisztirolból készülnek, ezért könnyűek. Pehely súlyuk miatt könnyen belélegezhetőek, ezért veszélyesek is lehetnek egy kisgyermek számára. A Dr.Relax babzsákfotelek biztonsági megoldásainak köszönhetően, azonban ez a veszély elhárul. Azonban fontos kiemelnünk, hogy minden óvintézkedésünk mellett, a szülői elővigyázatosság is kiemelten fontos. Itt főleg a babzsákok újratöltésére gondolunk. Újratöltés esetén soha ne legyek kisgyermek a szobában!

Nézzük meg, milyen biztonsági megoldásokat alkalmazunk a Dr.Relax Babzsákfotelek gyártása során.

Dupla huzat

A dupla huzat mindamellett, hogy  praktikus, kiemelt szerepet játszik egy babzsák biztonságosságában is. Egy duplahuzatos babzsáknál ugyanis KETTŐ réteg őrzi a töltőanyagot. Egy esetleges külső tényezőtől (szög) való anyagsérülés esetén, sokkal nagyobb eséllyel marad a töltőanyag a duplahuzatos babzsákban mint az egyhuzatos babzsáknál. Az utóbbinál azonnal kiszóródik a töltőanyag, míg a dupla huzattal rendelkező babzsák sérülése esetén, a belső huzat továbbra is teljes biztonságban tartja az apró gyöngyöket.

Bújtatott cipzár

1-3 éves gyerekek szeretnek mindent kipróbálni, kihúzni, megfogni, megnyomni, a szájukba venni. Ők még nem érzékelik a veszélyt, számukra minden csak egy új kaland. Pontosan ezért, az összes babzsákfotelünk biztonsági; bújtatott cipzárral van ellátva. Mi az a bújtatott cipzár? A behúzott cipzár „kocsija” tulajdonképpen elbújik a babzsákfotel anyaga mögé, ezért a gyerekek nem tudják kihúzni. Néha még a felnőtteknek is gondot jelent egyáltalán megtalálni és kihúzni :)  Higgyétek el, ezt a Ti és gyermekeitek érdekében tesszük.

A cipzár erős, nem az a fajta, ami harmadik fel-le húzás után a közepén kettényílik és nem mozdul meg se fel, se le. Ezt a fajta cipzárt tényleg arra találták ki, hogy használják is.

Minőségi EPS gyöngy

Dr.Relax babzsákfotelek Magyarországon gyártott EPS gyöngyökkel vannak töltve. Egyenesen a gyárból hozzuk a gyöngyöket, ezektől (is) lesznek szuperkényelmesek a babzsákok. Tartózkodunk a TV-ket védő ledarált hungarocell törmelékektől. Egyrészt egészségügyi szempontból is megkérdőjelezhetőek, másrészt a babzsák lelkét adó kényelmet sem képesek nyújtani.

Strapabíró huzat és varrás

Kizárólag erős és strapabíró anyagokkal dolgozunk. Gondolom mindenki ismeri azt az anyagot és varrást, amiről nem tudja eldönteni, hogy az anyag fog hamarabb elszakadni, vagy a varrás adja meg magát. A Dr.Relax Babzsákoknál nem kell egyiktől sem tartani. Már ránézésre is érzékeli az ember, hogy itt bizony nem spórolták ki a lényeget.

A Dr.Relax Babzsákfotelek strapabíróságát többféleképpen is vizsgáltuk. Babzsákjaink mindig helytálltak. Csak, hogy felsoroljak pár nagyon szórakoztató tesztet is (amit persze otthoni körülmények között senkinek sem ajánlunk!): Ráugrottunk helyből – nekifutásból (2x 80kg+). Egyszerre egy ember – egyszerre két ember ugrott rá. Játszottunk pankrátorosat is, és kidobtuk egy driftelő rally kocsiból is. Mindamellett, hogy teszteltük őket, remekül is szórakoztunk :) 

 

Függetlenül attól, hogy babzsákfoteljeink biztonságosságára kiemelt figyelmet fordítunk a gyártásnál, a használóiknak is kiemelt figyelmet kell fordítaniuk a biztonságos használatára. Ha hibásnak találjátok a cipzárt, vagy szakadást észleltek a varrás mentén, azonnal értesítsetek bennünket! A babzsákok újratöltését mindig kiemelt figyelemmel tegyétek, kisgyermekek és kisállatok soha ne legyenek a szobában a művelet során. A mechanikai sérülésekért nem tudunk felelősséget vállalni.

Kérdésed van a Dr.Relax Babzsákfotelek biztonságával kapcsolatban? Írd meg nekünk a info@babzsakfotelaruhaz.hu vagy hívd a +36 20 222 97 25 telefonszámot. 

http://kenyelem.blogstar.hu/./pages/kenyelem/contents/blog/31048/pics/lead_800x600.jpg
babzsák,babzsákfotel,kényelem,tanácsok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?