Mit árul el vállalatodról a céges ajándékod?

Dr. Relax

Sok vállalkozás a céges ajándékozást így fogja fel: „Csak tudjuk le”. Az ajándékok átadása/kiküldése után elkönyvelhetnek egy újabb pipát az elvégzendő feladatok között. Sokan nem is tudják, hogy mekkora hibát követnek el, vagy milyen lehetőséget hagynak ki.

Mindenki ismeri a tipikus ajándékokat...egy jó üveg whiskey, logóval ellátott bögre, naptár, toll....

Természetesen egy jó whiskeynek vagy egy minőségi üveg bornak mindenki örül. Illedelmesen megköszönik, aztán bekerül a vitrinbe, vagy elfogyasztják egy vacsora mellett. És már feledésbe is merült. 

Van egy két íratlan alapszabály, amire érdemes odafigyelni céges ajándékozás esetén. Az imént említett példa a felejthető kategóriába tartozik. Pedig pont az lenne a cél, hogy emlékezzenek rá, hogy kitől és miért kaptuk. Olyan ajándékot kell kitalálni, ami elég feltűnő, mégsem tolakodó. Amit szívesen használnak, és nem kerül a fiók aljára.

Második hiba a monotonitás és a kreativitás hiánya. Céges bögrék, naptárok, címkézett szeszes italok….

2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016
Whiskey Whiskey Whiskey Whiskey Whiskey Whiskey ??
Bögre  Bögre  Bögre  Bögre  Toll Toll ??

A céges ajándékoddal üzensz is!

Mennyire vagy kreatív?! Egy olyan cég vagy aki innovatív és folyamatosan az újdonságokra törekszik, fiatalos és képes megújulni, vagy a vállalkozások életgörbéjének utolsó szakaszát nyögi az elfásult céged?! Egy átgondolt és gondosan kiválasztott ajándéktárgy azt is tükrözi, hogy mennyire veszed komolyan a partnerséget és mennyire fontos számodra a kapcsolatotok ápolása. 

Arra is fontos odafigyelned, hogy kinek ajándékozol

Egy olyan partnercégnek, ahol többségében fiatalok dolgoznak, és a cég filozófiája is fiatalos, vagy egy olyan vállalkozásnak, aki inkább a konzervatív vonalat képviseli?!


Ha egy igazán fiatalos, kreatív és egyedi ajándékot keresel, akkor jó helyen jársz: Egyedi Céges Babzsákfotelek a Dr.Relax babzsákfotelek gyártójától.

Egyedi dizájn

-          logózás

-          egyedi ábrák

-          egyedi képek

 

Nézd meg, hogy hány cégnek készítettük el egyedi babzsákfoteljét. Kattints ide a galéria megtekintéséhez.

Egyedi Céges Babzsákfotelek a Dr.Relax Babzsákok Gyártójától

Kinél fog 99,9% beválni az egyedi céges babzsákfotel?!

Egyes cégek (pl. Google) kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy dolgozóik jól érezzék magukat, és minden lehetőséget biztosítanak számukra, hogy kreativitásuk szárnyaljon. Külön pihenőszobákat és kreatív szobákat hoznak létre, ahol teljes kényelemben és csendben tudnak gondolataikra fókuszálni. Az ilyen helységek tele vannak különböző fura tárgyakkal, és nem véletlenül: babzsákfotelekkel is.

Vállalkozások, akiknél szinte biztosan beválik a céges babzsákfotel:

-          IT cégek

-          Reklámügynökségek

-          Filmszakmában dolgozók

-          Kreatív ügynökséges

-          Grafikai stúdiók

-          Oktató intézetek (leginkább magán)

-          egyéb fiatalos szervezetek

Természetesen ez nem kőbe vésett szabály, hogy csak ezeknél a cégeknél válik be. Babzsákfotelek modernsége és ”meghökkentő ereje” egy fiatalos életérzést az minden használónak. Már alapból méreténél fogva is kiemelkedik, kitűnik az ajándéktárgyak szürkeségéből, nem mellesleg tükrözi az ajándékozó személy kreativitását is. Kényelme miatt sokat fogják használni, magas minőségi paramétereinek (kopásállóság, dupla huzat, erős anyag és precíz varrás) köszönhetően pedig hosszú ideig.

Felejtsd el a bögréket és naptárakat és nyűgözd le partnereid egy igazán egyedi prezenttel.

További információkért kattints ide, vagy írj nekünk egyedi ajánlatkérést ide kattintva.

http://kenyelem.blogstar.hu/./pages/kenyelem/contents/blog/32258/pics/lead_800x600.jpg
ajándék ötletek,ajándék tippek,babzsák,babzsákfotel,céges ajándék,céges prezent,design,karácsonyi ajándék ötlet,karácsonyi ajándék tipp,kényelem,kreatív ötletek,tanácsok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?